Това каза в Бойко Ноев, бивш министър на отбраната. Консултативната среща

...
Това каза в Бойко Ноев, бивш министър на отбраната. Консултативната среща
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Радев не просто нарушава Конституцията, той слезе на нивото на саморасляците в българската пол...

Това сподели в Бойко Ноев, някогашен министър на защитата.

 

" Консултативната среща за национална сигурност, както Радев я назова, докара до това, че се наложи в Народното събрание да се съберат още веднъж всички, които не участваха на нея и по този метод се задълбочи разделеността в институциите ". 

" Това разделяне задълбочава още повече проблемите в армията и службите, тъй като те виждат, че техните водачи не знаят кой е верния метод на деяние. И това не се случва отначало, случи се още когато породи войната сред Украйна и Русия ", изясни Ноев.

" Отделно президентът Радев вместо да застане на вярната страна в тази война, застана на страната на агресора. Не съм чул от него нито една сериозна имитация към партия “Възраждане ”, които отдалечават България от нейното евроатлантическо бъдеще ". 

" Законът категорично повелява съвещанията на КСНС да се привикват минимум на три месеца, а нашият президент не е го е свиквал минимум от 1 година, което е нарушаване на Конституцията. Информацията на неговите съветници, че този съвет се е трансформирал в клюкарник, не оправдава това, че законът е нарушен. По този метод той става уязвим по чисто юридически аргументи ", изясни Бойко Ноев.

Относно промените в службите някогашният министър на защитата сподели:

" Няма никакви подозрения, че българските контраразузнавателни служби би трябвало да се реформират, само че тези саморасляци, както към този момент ги нарекохме, считат, че това може да случи единствено със промяна на шефовете, да сменят фотосите. Тези хора не можаха да обяснят какво тъкмо желаят да реформират в тези служби. Трябва да има промяна, само че не по този метод, те компрометират цялата концепция за промени в службите ", безапелационен е той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР